Sunday, 24 June 2018

En smakebit: A Column of Fire

Masteroppgaven er levert, og jeg har hatt noen deilige, rolige fridager. Sommeren blir preget av jobbsøking for min del, som blir spennende og sikkert frustrerende i blant, og jeg gleder meg til å få fast jobb!

Lesegleden har heldigvis kommet tilbake!

I dag vil jeg dele en smakebit fra Ken Follett's murstein A Column of Fire. Jeg fikk den i julegave, men har ikke kommet i gang med den før nå. Nå som jeg har begynt klarer jeg nesten ikke å legge den fra meg! En spennende historisk roman med star-crossed lovers, politiske intriger og storslåtte skildringer.Smakebiten er hentet fra side 17 i boken.

"Think of it Margery," she said. "You will be the countess one day, and your son will be the earl!" 
"That's all you care about, isn't it?" Margery said. She heard her own voice rising to a defiant yell, but she could not stop. "You just want your grandchildren to be aristocrats!" She could see from their faces that her surmise had touched the truth. With contempt she said: "Well, I will not be a broodmare just because you have illusions of nobility."

----

Les flere smakebiter her

God søndag! 

13 comments:

 1. Tack för smakbiten. Har läst andra av Follett men inte den här.

  ReplyDelete
 2. Tack för smakbiten. Har inte läst något av Ken Follett.

  ReplyDelete
 3. Det passar ju bra med tjocka böcker på sommaren!

  ReplyDelete
 4. Ken Follett står på leselisten min og jeg kunne godt tenke meg å lese denne. Det er likevel litt avskrekkende at den er så tykk. :-)
  Ha en riktig fin søndag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veldig god, anbefales! Og ganske lettlest så den føles ikke så tykk når man kommer i gang ;)

   Delete
 5. Tack för smakbiten. Har läst alla tre böckerna i denna serien av Follett. Verkligen läsvärda.

  ReplyDelete
 6. Det var väldigt längesedan jag läste något av Follett och då var det nog inte ens någon av hans historiska romaner. Tack för smakebiten!

  ReplyDelete
 7. Tack för smakbiten. Just denna av Follett har jag inte läst.

  ReplyDelete
 8. Tack för smakbiten! Inte läst något av författaren, men det lät ju klart spännande med denna historiska roman.

  ReplyDelete
 9. jag har nog redan uppfattningen att en borde läsa Folletts historiska romaner. tack för smakebit och påminnelse!

  ReplyDelete
 10. Nå minnet du meg på at jeg enda ikke har lest ferdig trilogien til Follett om 1900-tallet. Leste første boken og likte den veldig godt, men kom meg aldri videre. Burde egentlig aldri begynne på serier før alle bøkene har kommet ut, for da glemmer jeg hvor god de er og hvor mye jeg har lyst til å lese fortsettelsen til den kommer ut.

  Gratulerer med masteren og lykke til med jobbsøking. Jeg vet ikke hva du har studert og hvilke type jobber du søker, men vikariater er ofte en god vei til å få en relevant og fast jobb. Vikariater er enklere å få, der får man arbeidserfaringen man kanskje mangler som nyutdannet og det blir da mye enklere å få fast jobb. Men kan man få fast jobb umiddelbart er det selvsagt genialt.

  ReplyDelete