Friday, 2 February 2018

Lest i januar

Januar er alltid en måned med mye nytt når man er student. Jeg føler det har vært spesielt sant denne gangen, siden jeg har kommet hjem fra seks måneder utenlands, har begynt å skrive masteroppgave og har sendt kjæresten på utdanning i Glasgow. Lesing og blogging ble satt nederst på prioritetslisten, men litt bøker ble heldigvis lest likevel!

Jeg fikk lest seks bøker i januar, som er litt lavere enn mitt uformelle mål på syv i måneden. Får komme sterkere tilbake i februar!

Bøker lest i januar
The Remains of the Day av Kazuo Ishiguro
We Need New Names av NoViolet Bulawayo
Genuine Fraud av E. Lockhart
The Prime of Miss Jean Brody av Muriel Spark
A Wrinkle in Time av Madeleine L'Engle
Ready Player One av Ernest Cline


Denne måneden var det vel ingen av bøkene jeg virkelig elsket. Månedens beste må bli Ready Player One, rett og slett fordi den minnet meg litt om Otherworld av Jason Segel og Kirsten Miller, og fordi jeg gleder meg til å se filmen som kommer.


Månedens skuffelser var Genuine Fraud, som ikke på langt nær var like god som de andre jeg har lest av E. Lockhart, og We Need New Names, som jeg rett og slett ikke syntes var godt skrevet. Månedens tankevekker var The Remains of the Day, et stillferdig, vakkert og diskret verk.

Leseplaner for februar
For øyeblikket leser jeg From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler, som foreløpig er veldig søt og lettlest. Jeg kunne også tenke meg å lese Little Fires Everywhere av Celeste Ng, fortsette med The Magician King av Lev Grossman og finne ut om The Power av Naomi Alderman er like god som den høres ut.


Ellers er februar en fin måned å lese litt Harry Potter i, for å glemme hvor kaldt og grått det er ute, så jeg vil lese en av de illustrerte utgavene jeg har av de tre første bøkene. Til slutt vil jeg begynne på The Book of Dust av Phillip Pullman.


----

Hva var det beste du leste i januar?

No comments:

Post a Comment