Wednesday, 20 December 2017

Smakebit - Råta

TO dager igjen i Paris, og de må utnyttes!

I dag hadde jeg frokost på den koseligste kaféen i Paris, Chambelland, der ALT er glutenfritt. De har det beste brødet jeg noen gang har smakt, og et stort utvalg fristende kaker.Jeg koste meg med Råta, andre bok i Ravneringene av Siri Pettersen, mens jeg spiste, som jeg liker like godt som første boken i serien. Jeg vil dele en smakebit fra midten av boken.

"Jeg har aldri møtt noen som deg, jente." Han strøk over håret hennes. "Aldri noensinne. Er det bare ulvehjerter der du kommer fra? Er alle som deg?" 
Hirka ville blitt rørt, hadde hun ikke visst at han snakket i ørska. Knyttet seg til noen for ikke å være alene med frykten. 
"Det skulle jeg ønske," mumlet hun. "Hadde alle vært som meg, ville jeg sluppet å komme hit." 
"Da er jeg glad det ikke er slik."

Ha en fin onsdag!

No comments:

Post a Comment