Tuesday, 22 August 2017

Ankommet i Paris

En uke med pakking og utvask av leilighet i Bergen er over, og nå har jeg begynt et fire måneders eventyr i Paris! Det er fortsatt et par uker til jeg begynner å ha timer, men etter anbefaling fra skolen ankom jeg tidlig for å bli kjent med stedet og delta på velkomstdagene.


Jeg har flyttet inn i Airbnb-leiligheten jeg skal bo i de neste fire månedene, og til tross for litt dårlig vasking og rot er jeg fornøyd og gleder meg til å bo her. Jeg har sovesofa, et bittelite kjøkken med en bitteliten stekeovn og et bad der dusjen ikke er atskilt fra resten av badet, slik at alt blir vått.


Det er ingen plass til å oppbevare ting, så alt ligger og flyter litt! Bøker og bilder står presset sammen på kjøkkenet ved siden av vasken, og lyset på badet velger selv når det vil slås av og på. Mye kan tilgis med denne balkongen og denne utsikten da!


Gleder meg til frokoster og lesestunder på balkongen med utsikt mot Eiffeltårnet!

No comments:

Post a Comment